4. feb. 2007

Mer nostalgi


Norgesglass gir mæ en sånn god følelse av gammelt kjøkken.

Dette er mannen min sin kakao-bil. Den har han arva etter faren sin. Synes den er veldig søt :)Er ikke dette et søtt lite "minnesmerket", eller ka æ skal kalle det? Noe som vet? Som dokker sikkert ser er det en liten Olav på pappas, kong Haakones fang. Det er ikke stort, bare 5x9 cm. Ser ut for å mangle noe forann (to avlange hull) og noe missfarging på sida. Men hva gjør vel det?

Dette bilde har stor verdi for mæ. Det er han far (bestefaren min), Leif Forseth som har malt dette. Han døde på beg av 90-tallet. Husker at han hadde med sæ "reisestaffeli" og satt å laga akvarellskissa mens vi ungan gikk på ski :) Og ho mor (bestemora mi) ordna sikkert med kakao og appelsin :) Æ er den eneste av barnebarna som mala noe særlig, så æ arva utstyret hans. Bruka fortsatt staffeliet hans.

6 kommentarer:

Ninne sa...

Åååh, så flott maleri! Skjønner du er glad i det!
Du spør om katter og mor og datter i samme hus. De to har alltid vært sammen, og det går veldig bra. De spiser av samme skål, kan sove sammen, trives best i samme bur på reise, men kan også være litt sure på hverandre. I så fall går det veldig fort over. Vi har også en tredje katt som ikke er i slekt med de to andre. Det går ikke så bra, syns jeg, det er litt mer rivalisering mellom den og de to andre.

Sylvia sa...

Norgesglass, ja, det er nostalgi! Det bildet var flott! Så morro at du arvet de gamle kunstnersakene etter din bestefar.

Vivi sa...

Så skjønne nostalgiske ting:-) Ha en flott søndag!

Annettes Hobbyblogg sa...

Vakkert maleri av bestefaren din ja! Så koselig at du bruker staffeliet hans...

Elisabeth sa...

Da er du lagt tilpå Bloglineslista mi :) Så koselig med flere fra nærområdet. Var på kurs i Bodø i to dager i forrige uke, kurs i Utdanningsforbundet. Så nydelig bilde bestefaren din har malt, og enda bedre er det jo at du har "arvet" interessen. Min bestefar malte en del for en tid tilbake også, etter at han ble pensjonist, men nå er han 82 og mener han er for lite nøyaktig med hånden... Kommer til å følge med i bloggen din, ha en riktig god dag videre

Julie K sa...

Ja dette var virkelig koselige minner : )