1. apr. 2007

Og april er gul

Flaks for mæ, som brukte formiddagen i dag på å gjøre ferdig hønsefamilien min :)

Familien består, som i alle andre familia av fem ulike personligheta.

Ho hønemor sjøl er ei ordentlig jålekjerring. Henta ikke avisa en gang uten tre kvarter forann speilet. Og møt ho nabokjerringa ved postkassen, ja da går det fort en time til sladder. Godt ho bare har halv stilling og hjemmekontor.

Han hanefar må nok til byen på kontor. Hver dag syv minutta på åtte spasere han ut med stresskofferten sin. En pålitelig og rolig kar.

Storesøster er veldig miljøbevisst og spiser kun økologisk dyrka korn. Ho har helgejobb på en gård i nærheten. Pengan ho tjene går stort sett til piercing og tatovering. Hanefar og ho har ofte gode diskusjona om samfunnets store problema.

Mellomsøster er ei livsglad jente som er med på speider, turning, håndball... osv

Lillebror bryr seg bare om fotball. Takk og pris for at fotballsesongen snart er i gang igjen! Det er ikke få blomsterpotta som ryk gjennom en lang vinter! Han er Glimtsupporter på sin hals, og bruker glimtskjerfet sitt sommer som vinter.

For ordenskyld må æ innskyte for de som har fått med sæ at undertegnedes familie også består av fem; hønsefamilien er på ingen måte et portertt av vår familie! Snarere tvert i mot.
- Bla hønemor kontra mæ. Da 3.klassen min hadde forestilling for foreldran nu i mars hadde æ, som sæ hør og bør sminka og pynta mæ litt. Ei av de søte små kikka opp på mæ og spurte: Ka e det du har i ansiktet Beate? :D Æ er med andre ord ingen jåledame!

---------------------------------------
I anledning gul april laga æ i full fart to små kyllinga av filt.

6 kommentarer:

@tone sa...

Du verden. Eg skulle no berre inn og sjekke for no er det openbart slutt på maletørken her i garden. Men veit du, eg har ikkje sett på bildene dine eg, for dette skal eg sei var ein familie som greier å skaffe seg oppmerksomhet! Gu for ein gjeng. Trur nok desse karakterane finst rundt omkring ja, fjær eller ikkje fjær. Vel det går jo an å bruse med fjæra utan å ha dei og.
Han der hanefar, veit du når eg ser han forstår eg godt at kjerringa er jålat,men han kjem nok ikkje til å sjå HENNE samme kor mange lag ho legg på, kanhende når det er så mange lag at han gneldrar til henne.
- Er han i kommunestyret?

@tone sa...

Au, den siste linja skulle ikkje vere med.

Beate Larssen sa...

:)
Nei, han er ikke med i kommunestyret, men han er innstilt ganske høyt på lista. Men det har han vært før også, trur nok han er litt bitter for at han ikke blir valgt inn...

Han har noen naboa mistenkt for storstilt kumulering. Ikke bare god tone i det nabolaget.

Grete sa...

Takk for det Beate!! La merke til "familien" din også; de er jo så levende der de sitter!! Flott arbeid! Fortsatt god påske :-).

Monica Therese sa...

Stilige påske kyllinger du hadde laget!! Og jeg falt for 3 talls monsteret ditt jeg...:)

Beate Larssen sa...

Takk for at dere legg ijen kommentar.