22. mai 2007

Utfordring

Ble utfordra av Muffin til å fortelle om noe æ lika lukta av.

Sitt igjen med to spesielle lukta:

- En av luktan er et minne fra barndommen. Inne på Sambo 7, i Rønvika (for Bodøfolket der ute) hadde de kaffekvern, hvor man kverna kaffen selv. Kaffelukta fra den kaffekverna lukta nyyydelig, og det til tross for at æ ikke drakk kaffe på mange, mange år etter.
- Men den lukta som vinn er nok lukta av hodet til nyfødte babyer. Det er nok såpa/shampoen de bruka på sykehuset. Den lukta er bare fantastisk. Ble tante 9.mai, og fikk god anledning til å "sniffe" i lille Snorres hodebunn :)

Håpa ikke foreldran blir sur for at æ legg ut bilde av deres vakre sønn, men det er jo bilde av han i nettutgaven av Avisa Nordland, så...

Utfordra herved Merethe, Heigrim og Annettenett til å fortelle hvilken lukt de synes er best.

5 kommentarer:

Annettenett sa...

Det va no en søt liten pjokk ja! Æ tar utfordringa di på strak arm, det e så rart, for æ gikk faktisk å tenkte på det der i dag...kosn lukta æ like. Passa bra ja! Forøvrig veldig enig i det med nykverna kaffe og babylukt...

@tone sa...

Ja,spebarn luktar deilig. Eg vart grandtante i november og sa til dei nybakte foreldra at no må de berre snuse og snuse på henne, for den lukta varer ikkje så lenge.
- Og så er dei jo så go'

Petunia sa...

ja, spebarn lukter deilig! Besøkte en venninne på klinikken da hennes nest yngste sønn ble født! 9 måneder senere fikk vi attpåklatten!!! *Kremt*!!!

Muffin sa...

Så søt at... Ha ei fin helg, vi treffes vel i morgen forresten.

HeiGrim sa...

Bebiser dufter deilig, godt å bare snøse....lenge.......Ha ei flott pinsehelg!