15. okt. 2007

Garntyv!

Tsuki har vist seg og være en garntyv.
Plutselig så tusler hun avgårde med et av nøstene mine...
-------
Tsuki is a yarn thief!
All of a sudden she walk along with some yarn of mine....

11 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så nydelig hun er! Og jammen ser hun ganske skyldig ut også. Men du får jo slanket garnlageret ditt da hehe. Ha en flott uke!

Merethe sa...

Har du fått dæ en ny liten pus? Nyyyydelig var ho/han i hvertfall.

vigdis sa...

Tusen takk for hyggelig tilbakemeldingi min blogg, Beate. Har vært å kikka på siden dine, og tenker at du har rett i det med å møte i døra... Jeg har også mann, barn, katt og garn... Men: jeg kunne aldri, aldri, aldri lagt ut et bilde av noe jeg hadde bakt - da hadde bakepolitiet kommet og tatt meg...

Sylvia sa...

Hi hi...er de ikke rare de kattepusene? Jeg fant engang strikketøyet mitt på et helt "galt" sted, og en superlang tråd........da visste jeg med en gang hvem som hadde vært på ferde! Koselig at de liker garn da!

CamillaS sa...

Takk for hilsen i blogen! Jeg hadde tydeligvis trykt av funksjonen om at jeg skulle få mail hver gang det kom kommentar, derfor hadde jeg ikke sett det før nå. Det lå massevis av kommentarer i kommentar-innboksen. ;) Josef Frank skal bli kjole, har nesten klippet ferdig.

Mysteryprosjektet ditt ser virkelig spennende ut! Utrolig fine garner! Og så er det veldig kos å strikke til nieser og nevøer, det har jeg gjort i 13 år før jeg fikk egen baby, så heretter blir det nok bare han som får noe. ;) Broren min er f ø også Glimt-supporter, sendte ham et bilde en gang av en hund i hjemmestrikket Glimt-genser, men det fant jeg desverre ikke igjen nå. :(

NInne sa...

Ååååh så skjønn! De forstår fort hva de skal gjøre for å få enda mer oppmerksomhet, disse små skjønningene! Kos dere!

Heidi sa...

Utrolig skjønn garntyv- og masse flott du lager!

Monica Therese sa...

Så skjønn katta var,kjekt med en sånn en liten garntyv da..hehe..!!

Helen Brekke sa...

Heia! Æ har gitt dæ en utfordring på bloggen min. Håpa du ikke bi sint.

Mormor sa...

Hei! Så søt liten garntyv du har. Fortsatt mye flott å se på i bloggen din. Jeg gir deg en utfordring, ta en titt i bloggen min så ser du hva den går ut på. Ha en flott uke.

Strikkelise sa...

Jeg likte den garntyven din ja,den er jo bare skj�nn.Du er flink som klarte � knipse et slik flott bilde av synderen.Gi den en koos fra meg.